30/10-09

Åh jag är så happyface nu :) Jag fick en ros av Robin "palle" Åh tack ennu en gång :) Tänk att man kan bli lycklig av en sån liten sak men det är faktiskt tanken som räknas ! Har nog aldrig mött en sån snäll person förr , Du är en fantastisk vänn någon alla borde få ha !

29/10-09

Åh huaa , jag måste bara börja med att säga att han var SÅ  vacker , har nog aldrig sett något finare min lilla kusin Liam . Idag tog ja en dag och hälsa på släkten började hos mormor med att skynda mig att städa ville bara ner till moster så fort ja kunnde . När ja kom ner till moster så låg det lilla underverket och sov ÅH FY VAD SÖÖÖT ! Har nog aldrig sett något så litet förr han väger ju trots allt bara 2,6 kg och är bara 4 dagar gammal . Känndes som om ja inte kunde slita blicken , moster hade fått lite kläder idag och det var storlek 50 som är det minsta man kan köpa och tillomed det är för stort för lillprinsen :O Vi satt och prata och efter ett tag vakna lill pojken och gnydde , moster tog upp han och sen kom den efterlängtade frågan om ja ville hålla åh fy när jag hade han i min famn var det så nära att tårarna nästan kom . Blev helt till mig satt bara och höll han , vågade knappt vagga han . Hua vilken känsla sen börja han gråta lite så då eftersom ja inte våga att stoppa tillbaka nappen i munnen på han så gick ja ut till moster i köket och hon fick ta över med matningen :) Världens vackraste Lilla Liam <3

28/10-09

En riktig vän står där på din sida vad som än händer.
En riktig vän skäller inte på dig när du gör fel.
En riktig vän hjälper dig när du behöver hjälp.
En riktig vän kramar om dig när du mår dåligt och peppar dig när du har det svårt.
En riktig vän litar på dig även fast det du säger verkar otroligt.
En riktig vän vet hur du känner, utan att du behöver säga något.
Men det finns en sak som är mycket viktigare än alla de andra.
En riktig vän sviker inte



27/10-09

Börjar med en rolig nyhet , igår morse 10.20 fick jag en liten kusin vid namn Liam , Han vägde 2,8 och var 40 lång så det var en liiten skit :) Grattis Moster ! Vill tacka Robin "palle " för vår pratstund igår det gjorde min kväll :) Vi prata om allt möjligt och det känndes bra , har nog aldrig mötte en sån smart och trevlig pojk förut ! Du är verkligen värd det bästa :) Blev en sen natt så vaknade imorse vid halv 12 av att syster skicka sms och fråga om vi skulle gå ut och gå , kännde av huvudvärken eftersom ja inte sove tillräckligt . Men självklart så tackar man inte nej till friskluft , duscha och klädde på mig väntade på att syster kom . Blev ändrade planer så tog bussen ner till stan för att jag skulle uträtta ett ärende , efter det var klart så gick vi och kika lite och sen åt vi på subway åh så gott det var . Sen ville ja ut till birsta för att kolla lite , kollla runt lite snabbt och tog sedan bussen hem . Det är så tråkigt att det blir så mörkt nu fort , känns inte som om man kan göra så mycket för det är inte så att man direkt vill gå ut själv i mörkret . Så ja pluggade lite psykologi och Medicin och nu sitter man här och fördriver tiden ennu en kväll tills sängen ropar på en .

Ha en bra kväll

Kram Alina

21/10-09

But if I walked away, I know you'd come crawling back,
You're playing hard to get, and I know it's all just an act.


19/10-09

Tiden går fort när man har kul , eller hur var det nu igen ... ?  Var ju ett tag sen ja sist skrev och där i mellan har det vel hänt ett och annat , I onsdags skulle ja ner och fixa med mina piller men dom ville inte förnya receptet då jag berättat att jag haft problem med benet under en tid . Dom kännde och klämde och såg att det fortfarande var svullet , Dom bad mig åka direkt till akuten för dom ana att det kunde vara en blodpropp. Så åkte till akuten dom tog in mig tog blodprover och läkaren kom och prata . Och sa att eftersom ja har gått såhär länge med benet så har ja förmodligen gått bort proppen . Men försäkerhettsskull fick jag 2 spruter med blodförtunnande i MAGEN av alla ställen och kan säga att det inte var någon höjdare . Sen fick ja åka hem för att komma tbx på torsagen , och på torsdagen så satte dom en kanyl i foten på mig och kan säga att det inte heller var någon höjdare , hade tid på röntken där dom satte en slang till foten där dom spruta in kontrast vätska . Åkte hem och vänta på svar , läkaren ringde och berätta att det inte fanns någon blodpropp kvar i benet , ush så skönt :) Men att det troligen har vare en men den har ja gått bort . Sköönt för jag har somna med tanken om att ja ska dö .. och vaknat med tanken så har inte sove så bra , Men nu är det bättre . Snart är det höstlov och gissa om jag längtar :)


9/10-09

Stanna livet för jag vill hoppa av
Stanna tiden jag orkar inte vara kvar
vill inte vara med mer, vill inte se er
jag menar palla leva livet när det är ett steg fel
men smärtan kommer och den verkar aldrig att gå över
lever död men jag vill inte leva alls
för meningen med livet, jo, jag önskar att den fanns
dagarna går och min värld är kall och grå
försöker klara allt ändå, trots att det är svårt
ingen förstår hur jag mår eller känner
min värld vänds upp och ner och jag vet inte vad som händer
Jag ber dig, snälla, jag har tappat aptit på det ni andra kallar liv.

5/10-09


Just cause I cant go on,
Just cause I die when your gone,
And just cause I think of you in bed,
Don't let it go to your head,
If I looked in your eyes,
One too, too many times,
And memorize every word you said,
Don't let it go to your head,
don't let it go to your head, oh oh

4/10-09

Hua vilken helg , den har vare sisådär har allfall fått vare med min favortiit tjej <3 Älskar dig vetinte vad ja hade gjort utan dig :) Sen börjar jag bli väldigt trött på folk som tror att dom kan göra hur dom vill och behandla mig hur dom vill men TYVÄR det funkar inte så !! Jag har tänkt på att ja alltid beter mig någorlunda när ja är med folk , ja barkar inte ur om det är nån som behandlar mig fel . Men från och med nu så ska ja bete mig och behandla folk exakt som ja blir behandlad , blir så less det är tur ja kan hålla händerna i styr ..Annars hade ja tyckt synd om er .



Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur


1/10 - 09

Ennu en dag av detta så kallade liiv , känns som skolan tar livet av en.
Alltid äre något och det är 1 och ett halft år kvar och de känns huur långt bort som helst .
 Men kan se mig själv och mina Älskade framför mig på studenten . Och det är bara det som får mig att verkliigen orka ens bry mig om skolan ,  Aja nog om det helvetet :) Sen vill ja bara säga förlåt för att ja öppnade käften när ja inte borde , eller öppna käften i fel tillfälle kanse , men Ni 2 ska veta hur svårt det är att stå mellan 2 personer som snackar skit om varandra , hur ska ja veta om det är sant ! Och ibland är man tvungen att rådfråga även om det inte leder till det bättre .. Jag önskar att allt var så himla lätt vissa gånger ! Men som sakt  dagens citat av Therese " Ingen dör oskuld livet knullar oss alla "


Take me away



RSS 2.0