30/11-09

Jag har lagt ner , förlorat och gett upp ! Antar att jag inte har förlorat något , men ja har gett upp och lagt ner , mest för att ja känner att jag inte får ut något av saker och ting . Varför ska jag gå runt och kämpa och försöka och må dåligt men ändå får jag inte ut något av det . Varför ska jag kämpa för något som inte går att kämpa för ? Visst det går att kämpa för men det blir ingen skillnad , ingen förändring . Man kan inte ändra på personer som själv inte är berädd att förändras , dom måste ha viljan i sig själv . Och jag har insett att den viljan inte finns hos personer , då orkar ja inte ödsla min tid . Visst finns det stunder man ångrar , och tider man vill ha tillbaka men allting förändras och det är inget vi kan sätta stopp för . För istället så lär vi oss av våra misstag förhoppningsvis . Just nu tänker ja mer på att ta mig igenom livet i stort sätt , att inte hänga upp mig på varje litet problem för det leder ingenstans , bara till att jag mår dåligt . Istället försöker jag att uppskatta varje litet ögonblick av något som gör mig på bättre humör men jag har mina svåra stunder än idag och ja önskar dom vore mindre och mer sällan . Visst jag har sårat människor , men mest så känner ja mig sårad och för såren som aldrig läker , och för ärren som alltid finns kvar ... I´m not ok , i´m not even close ...

28/11-09

Tiden går fort och tur är vel det , min 18års dag börjar nära sig med stor steg och fyfan va skönt det kommer bli FUCK YOU säger ja baa ;) Är otroligt skol less just nu och helgerna är min räddning frånvaron ligger på 20% just nu så skärpning krävs , snart loooov så bättring efter det :) Annars flyter allt på och självklart har livet alltid motgångar , men utan dig min bästa vän hade ingenting gått . Den här veckan har ja spenderat mycket tid med älsklings linnsan :) Vi har vare ute och sprunge och vare i stallet och ride , mycket skönt för att man får tid att tänka på annat . Och till DIG du är ju en stor idiot i mina ögon , fattar inte alls vad fan det har blive av dig . Du är iallafall inte den person jag kännde om ja nu ens kännde dig ! Jag börjar starkt tveka . Det du u håller på med nu det liknar dig för du har alltid vare en sån person , Och jag har nog aldrig riktigt brytt mig om det för det är du som får skämmas för hur fan du beter dig för att vara 18 år :S SKAMLIGT ! Men nu ser jag det från en annan sida , jag börjar nu bry mig för det är nu det gäller någon i min närhet . Jag kan förstå om du är intresserad av yngre tjejer , men du har vare en kompis till mig , och nu går du på min syster ! Och jag måste säga att det är något som stör mig otroligt  , inte för att ja är svartsjuk för det var ja som sa upp kontakten med dig och det hoppas jag att du är nöjd över ! Ingen ide att gråta över spilld mjölk ;) Jag har bett dig ett antal gånger att låta henne vara , men du verkar har stora problem med att förstå saker och ting , jag har varnat dig men det du gör nu är att ge dig ut på djupt vatten ! Jag säger bara skyll dig själv men du har något otroligt kul att vänta dig ! Och du som ska kallas för min syster , fattar inte hur du kan göra såhär , nu på slutet har det vare synd om dig , men det är tamefan i mig inte det längre , och vi har gått igenom saker och går igenom saker tillsammans . Och om det är någon som har fått smaka på livet så är det vi , Jag har stöttat dig för saker du har ställt till med  , och nu ångrar jag mig nå så fruktansvärt och du har världens finaste pojkvän , Men ja är lessen över att behöva säga att du inte förtjänar någon som han ! Han behöver något så mycket bättre en dig . Fattar inte hur du kan göra såhär mot honom , Du måste vara sjuk ! Och för varje da som går , så växer hatet starkare mot dig , jag känner inte dig längre . Du måste börja tänka vad fan äre du håller på med ? Om du vill må bra , och få respekt så är det bäst att börja behandla folk med respekt oxå ! För du kan inte längre gömma dig bakom att du har det jobbigt och att det är synd om dig för det du växt upp med ! Man kan inte gå runt och tro att man kan göra hur man vill , och gömma sig bakom att du har det så svårt ! Det håller inte i längden , ta och kom in i matchen , och framför allt i verkligheten ! För det sista jag vill göra , är att hata min egen syster , men de börjar luta åt det hållet ! Förfan skärp till dig !

27/11-09

Just another day like any other,
Nothing in the sky said "run for cover"
Just another reason,
Never thought it would end this way


21/11-09

But don´t tell me where the road ends , cause I just don´t  wanna know

19/11-09

Some things are best unspoken
So please don't ask me why


18/11-09

Önskar jag kunde sätta ord på känslorna ... Inne i en period nu , allt är bara skiit så otroligt less på allt och skulle vilja åka bort ett tag för att rensa hjärnan ..


Now we're caught in a circle
A constant battle
The day that u hurt me
The clouds cast a shadow on us
And I hope that ur happy we're even now, so cry baby cry





....

Och jag står maktlös framför kärleken , det känns som att allt bara rinner ur mina händer . Jg börjar tvivla på allt och tanken om att släppa taget och låta allt vara blir starkare , jag orkar inte engagera mig längre utan att få något tillbaka . Jag önskar allt vore så lätt och vissa dagar kan ja önska att du aldrig hade tage steget in i mitt liv !


11/11-09

Hua nu var det längesen jag skrev , blev en lugn helg pgr av min arm men det va helt okej . Hänt så himla mycke hemskt nu på dom senaste dagarna , har inte kunna sova och kan inte en heller . Somna ungefär nån timme i taget och det är så himla jobbigt , vart tog min sömn vägen som alltid har vare så bra ! Jag antar att ja inte kan sova för ja är orolig fortfarande ,det hämska som har hänt  det har inte lagt sig en . Men jag hoppas allt blir bra snart och att jag får tillbaka mig och min sömn igen ! Och till dig kära syster jag vet att du klarar det här , och jag vill inte se dig såhär svag , vill ha tillbaka dig NU NU NU ! Men det kommer nog med tiden , man måste ta ett steg i taget och nu när du fått behandling och medicinen så hoppas ja att allt blir som vanligt . Älskar dig

8/11-09 del 2

Jag ska aldrig mer säga sanningen till någon som saknar förmågan att förstå

8/11-09

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring

Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut

Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg

Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen

Jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen

Du är kvar med samma folk, kvar med samma man
Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen 
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen

Jag gav upp för länge sen

6/11-09

Åh vilken dag , imorse var det fika på skolan och det var tårta , var inte så lockande hade lite ont i magen och ja vetinte om det var för nervositeten eller om det bara va en sån dag ! Som sakt hade vi tid för vaccineringen kl 9 så tillslut vare våran tur .. Och jag som aldrig är rädd för spruter var fan lite orolig den här gången .. Alla var nog rätt så spända , men äch gick in och tog den och det gjorde rätt så ont när dom stack in nålen ... Efteråt så fick vi sitta och vila en stund ush och då började värken i armen och illamåendet komma :( USH ! Man kännde sig lite borta , hade en till lektion och då höll ja på att somna sen vi 11 fick vi sluta åkte hem och nu har ja preciis vaknat med värk i armen och huvve men mår inte illa längre som tur är ! Hoppas ja bara får dom här symtomen och att det inte förvärras , har sove 2 timmar men är fortfarande helt slut :( Så vi får se vad som händer ikväll , kanse lutar åt en hemma kväll :)


Peace

4/11-09

Hade en underbar helg med Pinglan , jag är lycklig med dig :) Var på marias födelsedags fest på fredagen och har inte haft så kul på riktigt länge . Sen är det vel alltid något som ska gå snett , det verka lixom vara min vardag nu för tiden . Men men sånt som händer antar jag och jag vill att du ska veta att jag tycker om dig ! Och vissa saker gör ont det är tydligen så det ska vara ! Fick sluta tidigare idag sköönt :) Kl 2 äre möte som vanligt får se vad som sägs men nu ska ja pysa ha en fortsatt bra dag :)





Ge mig den förändring du så länge har lovat mig , ge mig den förändring jag antagligen alltid kommer att få längta efter

2/11-09 del 2

Och till dig "syster" så vill jag bara säga att allt ja har gjort för dig , stått upp för dig , försvara dig och funnits där av det får man tillbaka en massa jävla skitsnack . Men du kan glömma att ja finns där för dig igen , för det är du inte värd ! Nu får du klara dig själv hoppas du lyckas !

2/11-09

Fyfan ..Vetinte va ja ska säga mer än det får vara bra nu , det är NOG ! Jag vill kunna må bra för trots allt så försöker jag ta mig igenom det här ! Vet att jag inte är värd din jävla skit , dina jävla nervärderingar ! Och du har vare en vän som har betytt men för att ja ska kunna må bra och lyckas försöka få ordning på mitt liv så måste jag bryta isen , säga upp kontakten med alla som behandlar mig illa ! För ja vet att det inte kommer gå annars komer inte koma nånstans om ja ska stå här och trampa vatten , det är dags att byta blad ett nytt kapitel i mitt liv . Men jag trodde aldrig det här om dig att du kunde behandla mig så illa och ja vet att ja inte är värd det , men nu vet jag vart jag har dig , på ett jävla stort avstånd !

2/11-09

STEG 1
Namn: Alina Näsström
Födelseplats: Sundsvall
Bor: Sundsvall
Ögonfärg: blå
Hårfärg: Mörkt
Höger eller vänsterhänt: höger

STEG 2
Skor som du bar idag: vetinte
Dina svagheter: En hel del
Rädsla: En hel del

STEG 3
Första tanke när du vaknar: ja vill sova
När somnar du: vid 12


STEG 4
Pepsi eller Coca-Cola: cola
McDonalds eller Burger King: donken
Adidas eller Nike: adidas
Lipton Ice tea eller Nestea: Inget
Choklad eller vanilj: choklad

STEG 5
Svär du: joo
Sjunger du: jaa
Duschar du varje dag: jajmensan
Gillar du skolan: Nejj
Tror du på dig själv: Sometimes
Kommer du överens med dina föräldrar: Nja händer sällan

STEG 6
Har du under den senaste månaden...
Druckit alkohol: ja
Shoppat: ja
Ätit en hel ask musli: ne
Stått på scen: nee
Skejtat: nee
Bakat: aa
Stulit: ne
Rakat dig: aa
Kysst någon: ne
Kramat någon: jaa

STEG 7
Har du någonsin...
Blivit ner slagen: nopp
Busringt någon: jaa ?
Gjort något som du ångrade: Mycket
Fått IG i nått ämne eller på något prov: jajamensan
Kastat en sten på nån ruta: nope

STEG 8
I framtiden...
Namn på barn: Tindra , nelly , axel , pontus
Hur vill du dö: somna in
Vad vill du bli när du blir gammal: ingenting
Antal människor du skulle ge ditt liv för: dom som betyder
Antal CD-skivor du äger: vetinte
Antal piercings: 2, tungan , naveln
Antal tatueringar: 1 i svanken
Hur många gånger har du varit med i tidningen: ingen

STEG 9
Vad ska du göra i sommar: Leva livet
Vad ska du göra i vinter: Sova
När tar du studenten: 2011
Vad gör du efter gymnasiet: Jobbar
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba: Jaa kanse
Vad händer till helgen: Tade lungt
Vad vill du helst göra nu:  Gå hem

STEG 10
Vill du ha pojkvän/flickvän: Nej och tur är det !
Vad tittar du först på hos killar/tjejer: Utseende , insidan
Vem är den perversaste person du känner: vetinte
Hur många gånger har du varit utomlands: Ingen
Vilket land är bäst: sverige tro ja


RSS 2.0